29.05.2009

bunu yaptığımda lise son sınıftaydım...



Dolabımı karıştırırken buldum annemin akademi de okurken çizim yaptığı defterin arasında... Nasıl kalmış bunca zaman bilmiyorum ama görünce yaptığım zamanlar geldi aklıma... Demeyin yaşın kaç sanki de böyle söylüyorsun diye... Nerdeyse 12 sene olmuş bu kara kalem çalışmasını yapalı.. Üniversitede okurkende yapardım ama onlar nerde bilmiyorum... Hatırlıyorum odamın camından görünen dağ manzarısını çizmiştim ama yok.. Paylaşmak istedim sizlerle... 

7 yorum:

nrhnmrl dedi ki...

ne güzel eski zamanlardan kalma bir şeyin karşına çıkması manzarada güzel görünüyor ellerine sağlık :) çerçevelet bence

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel bir çalışma. Bırakma bence sürdür çalışmalarını

dshandmade dedi ki...

eski eşyaaları bulup, eskilere gitmek hem güzel hemde hüzünlü. zamanın ne çabuk geçtiğini bir kez daha anlıyor insan. bu arada resmi çok beğendim. ellerine sağlık.

Bizim Gibiler dedi ki...

Çok güzel olmuş, yalnız çerçevelet de daha uzun yıllar dayansın. Benim de lise sonda yaptığım yağlı boya tablom var bir tane. Çerçeveli olduğu için 20 yıldır ben nereye o oraya dolaşır durur:)

dilevser'in dedi ki...

nrhnmrl, teşekkür ederim :) evet hiç aklımda değildi bu resim, güzel oldu bulmam..
adadeniz, canım sağol... Bir ara devam edeyim dedim ama nedense olmadı, denesem güzel olur aslında..
dshandmade, haklısın insan o zamanlara dönüyor... sağol canım..
bizim gibiler, teşekkür ederim.. çerçeve iyi fikir aslında, çerçeveyide ben mi yapsam acaba? :) ah ah 10marifet etkileri bunlar :)

sevil dedi ki...

bu kadar sene sonra yaptığınız bir işle karşılaşmak ne ilginç bir duygudur,kimbilir hangi ruh hali içindeydiniz neler düşünüyordunuz yaparken.ben de anneme gittiğim zaman dolaplarını karıştırıp eskilerden nelerim var diye bakmayı çok severim

dilevser'in dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum, eskiden yapılan bir şeyle karşılaşmak bir seri halinde duygu karmaşası getiriyor insana :) ne cümle kurdum be:) teşekkür ederim.. ben öğrencilik zamanlarımda eve gidince yapardım dolap karıştırmak kadar zevkli bir şey yok :) annemin herşeyi daha güzel gelirdi :)