6.05.2009

bu gömlek konusunda inatçıyım...


Merhabalar.. Bu gömleğimi çok severek senelerce kullandım.. Tabiri caizse taş gibi çıktı, renkleri solmadı, emaktarım oldu, yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum :) 
Geçen sene çantamı hep sağ kolumda taşıdığımdan göğüs kısmında kumaş incelmişti, kıyamadım gömleğime, annem evdeki eski perdenin güpürünün üzerine boncuk işledi yakasına ve göğsüne diktik.. 

          

Kollarındaki dikişlerde incelince yine kıyamadım, bu sefer de kollarını kestirdim kısa kollu oldu :) İnat ettim sanırım ama güzel oldu gömleğim.. Bir süre daha benimle olacak :)  
Nasıl olmuş :)


8 yorum:

dshandmade dedi ki...

süpersin, çok güzel olmuş.

bir dost dedi ki...

çok güzel olmuş .değerlendirme işinde çok ilerdesiniz.bravo doğrusu

Unknown dedi ki...

dilevser harika olmuş canım.anneciğinin işlemelerinin mükemmelliğini biliyoruz zaten.6 yıl daha götürür seni.güle güle kullan canım.

dilevser dedi ki...

ds handmade sağol canım..
gönüldenele teşekkür ederim, annem adına da kendi adıma da.. valla çok memnun olurum biraz daha giysem gömleğimi :)
birdost, teşekkürler. .

Gülden YAPAR dedi ki...

sevilen bir giysi,insanı ne kadar rahat ettiriyor değilmi?bir türlü vazgeçemiyoruz.bende bayılırım yenileyip kullanmaya.anne kız ikinizin de ellerine sağlık dilevsercim,güle güle giy.

dilevser dedi ki...

sağolasın canım.. vazgeçemiyorum cidden, yeniler bunların yerini tutmuyor :)

Begonvilli Ev dedi ki...

Sevgili Dilevser,
Gömlek harika da ben Elimsende ile ilgili bir şey sormak istiyorum: Ortak bloga yazdığım yazıya yanıt veren olmadı. Bu gün bir kişi, yazdığım yazıya şaka gibi bir yorum yazmış yazmış, ondan da bir şey anlamadım. Sesiber, Kondor ve Mineal'den hiç haber yok. Etkinlik sonlanalı epeyce oldu, eller gelmediği gibi bir açıklama da yok. Yalnızca meraktan soruyorum, bir bilginiz var mı? Sevgi ve selamlar.

dilevser dedi ki...

canım gömleği beğendiğin için teşekkür ederim..
Elimsende ile ilgili olarak bende bloğa yazdım kondor un eli henüz gelmedi ama kendi yazdığı cevapta pazartesi yolluyorum demiş 18 mayıs oluyor o pazartesi ancak henüz elime geçmedi benimde.. sesiber bu aralar marifette de görünmüyor. mineal dan zaten haber yok hiç. en son sanırım ellerin resmini eklemişti.. adadeniz de henüz dünbugünden alacağı eli alamdı.. elleri yaptık ettik uğraştık, kişilere ulaştırmak yapmaktan daha zor sanırım.. seninle aynı görüşteyi yani :) benim 1 eksiğim var ama senin 3..
öpüyorum canım inşallah kısa zamanda alırız ellerimizi...