7.03.2010

fular kolyelerim... sonunda :)


Merhabalar... Aksesuar kullanmayı çok severim.. Özellikle kış aylarında fular vazgeçilmezimdir.. E bu aralar da pek moda, işime geliyor tabi ki.. :) Ben de şu süslü fular modasına uyayım dedim ama bunu diyeli bayağı bir zaman oldu, ben ancak fırsat buldum... Adadeniz ile yaptığımız kemeraltı gezintisinde malzemelerimi tamamladım, eksik malzeme çok sinirimi bozar :) Son aldıklarımı bilinçli aldığımdan onları biraz daha iyi yapacağım fularlar için bekletmekteyim.. Ve karşınızda Süslü Fularlarım... :)

Malzemeler, bildiğimiz uzun fularlar, cam inciler, ağır olmaması için sert plastik boncuklar, metal aparatlar ve elimde olan püsküller, sedefler, doğaltaşlar.... renk uyumu takıntım olmasa çok daha fazla seçenek çıkardı ortaya ama ilginç bir şekilde renk tonlarının uyması gibi bir takıntım var.. oysa başkasında gördüğüm ters renkler ya da farklı tonlarda hazırlanmış aksesuarla bayılırım, sanırım biraz tasarım eksikliğim var.. ben beceremediğimden beğenmiyorum belki de yaptıklarımı... ama bunları sevdim... :) belki satışını yaparım bunların... ama önce içlerinden bir tanesini kendime seçmem lazım :) umarım sizler de beğenirsiniz...








4 yorum:

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Amanınnn bunlarda pek bi şık olmuşlar.özellikle 3.resimdekinin renkler desen süperrr.
ellerine sağlık canım.

dilevser'in dedi ki...

canım çok teşekkür ederim... beğenmene çok sevindim :) 3. beni en çok yoranlardan, renk uydurcam diye biraz zamanımı aldı, beğenmene çok sevindim :)

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Arkadaşım hepside harika görünüyorlar, ellerine emeklerine sağlık. Hayırlı satışların olsun canım...

dilevser'in dedi ki...

canım teşekkür ederim sibelcim... amin inşallah biraz daha yapıcam ondan sonra bakçaz satışa :)