27.07.2009

Mutluluk Bileziği :)

Hafta sonu boş durmadım, cuma da işe gitmeyince iyi oldu elim de boş durmadı tabi ki... Hep küpe küpe.. biraz değişiklik olsun dedim elimdeki tek tük kalmış malzeme de değerlensin diye bileklik yaptım.. Ben çok severim bileklik, bilezik takmayı yazın pek mümkün olmuyor ama olsun.. Aslında yapmaya başlarken amacım bu aralar pek revaçta olan ve şans bilezikleri denilen bilekliklerden yapmaktı ama bazı malzemelerim eksik kaldı. Yani sürekli boncukçularda dolansam da eksiklerim oluyor, şaşıyorum kendime :) Neyse... Bunlar da bir nevi şans bilekliklerine benzedi ama onlardaki gibi nazar boncuğu ve deri kordon yok.. Eksik mazleme deri kordon değil onu tutturcak metal aparattı aslında :) O zaman bunlara da bir isim lazım bence, ne olsun bulamadım.. Onlar şans getiriyorsa bunlarda mutluluk getirsin; "mutluluk bileziği" olsun :) Olur mu?


6 yorum:

Bizim Gibiler dedi ki...

Mutluluğun olmadığı yerde şansı kim ne yapsın zaten:))
En güzelini yapmışsınız, çok şık olmuş, ellerinize sağlık.

dilevser'in dedi ki...

Dimi ama :)
Çok teşekkür ederim...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok şık olmuş dilevsercim. sarkıcam yine bende isterim die:)

Adsız dedi ki...

Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, eski bir ürünü yenilemeniz ve haber vermeniz yeterli.
Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥

dilevser'in dedi ki...

yetenek-sizin geç cevap için özür diliyorum, beğendiğin ve yorumun için de teşekkür ederim :) iste yaparım ben de sana :)

dilevser'in dedi ki...

eylülbahçesi, blgilendirmen için teşşekkür ederim. bende belki bir kaç kişi daha öğrenir diye yazdım ana sayfaya, bende katılacağım inşallah :)