9.04.2009

Tazecik bloğumun tazecik ödülü.. :)


Canım arkadaşlarım, çok kısa zamandır ilgienebiliyorum bloğumla, benim için cesaret isteyen bir olaydı bu. Ama sayenizde denedim ve oluyor sanırım.. Benim taze bloğuma bu ödülü layık gören sevgili arkadaşım selmatozan'a beni böyle onure ettiği için çok teşekkür ediyorum.. Selmacım dediğin gibi birbirimizi görmeden, seslerimiz duymadan, sadece bilgisayar başında yazarak birbirimizi anlıyoruz.. Seviyoruz işte birbirimizi :))  Ben sizleri her şekilde tanımış olmaktan çok mutluyum.. Hayatımın içinde olduğunuzun garantisini verebilirim :) 
Ödülün üç maddelik bir kuralı var.
1-ödülü veren kişinin linkini yayınlamak.
2-ödülü verdiğin kişilere mutlaka haber vermek
3-bu ödülü verdiğin kişilerin linkini vermek
Bende düşündüm taşındım, herkeslere vermek istiyorum bu ödülden:) Sanırım mümkün olmayacağına göre bir dayanağı olmadan seçtim.. gönlümde dağıttım herkeslere :) 
yaprakengin, yeni bloğu için adadenizi :)   sergun , embir, boncuk hanım, aslıbayülgen, ve ellerimizle bizi daha da bir kaynaştıran sesiber .... Daha önce ödül aldınız belki şekerlerim ama olsun.. baktığımda ana sayfasında ödül yazısı olmayan bir kaç kişi de olsun diye düşündüm.. Kaynaşalım, çoğalalım :) Selmacım tekrar teşekkür ediyorum.. Öpüyorum herbirinizi tek tek... 

6 yorum:

BONCUK HANIM dedi ki...

dilevser,ödülümü almaya geldim.çok teşekkür ederim. dün gece yazıcaktım ödülle ilgili yazıyı ama olmadı.bugün seninkiyle birlikte hazırlıycam.sevgiyle kal.

sergun dedi ki...

teşekkür ediyorum sevgili dilevser:)

yaprak Engin dedi ki...

TEŞEKKÜRLER CANIM ALDIM ÖDÜLÜMÜ SEVGİLER

yaprak Engin dedi ki...

TEŞEKKÜRLER DİLEVSERCİM ÖDÜLÜMÜ ALDIM:) ÖPT.

Selmatozan dedi ki...

canım benim ödülün hayırlı uğurlu olsun, üstü gelenli olsun, yaptıkların hep ödüle layık olsun:)

dilevser dedi ki...

selmacım canım sağolasın amin cümlemize inşallah :)
boncuk hanım, sergun, yaprak engin hayırlı olsun ödülleriniz..
yaprak iki kez yazmışsın, tüm gün internetten mahrum kalınca ilgilenemedim tabi ondan bekledi mesajlar.. öpüyorum hepinizi...