24.04.2009

gülendam' ın gülleri :)

Uzun zamandır pek ilgilenemiyordum bloğumla ama boş durmadım tabiki.. Marifetin el izi için çalıştık karınca gibi, Etkinlik henüz bitmediğinden merakla beklemeye devam :)

        

Bu akşam uzun zamandır aklımda bekleyen bir proje vardı.. Hem geri dönüşüm hem mutlu etme projesi  :) Geri dönüşüm sayılır çünkü çiçeklerimizin saksıları yeni çıkan eti pufların kabı ve minik tekli lokum kapları :) Çiçekleri ise normalde evde bulunabilen ama benim gidip tek tek seçtiğim yapma çiçekler.. Mutlu etme çünkü annemin yatmadan önce çiçekler masada toplu halde dururlarken "ne de güzel olmuşsunuz, annesi kurban" diyerek hem çiçekleri hem de beni kendi kendine sevdiğini duydum.. Dünyalar benim oldu :) 

       

Bunlar lokum kapları, promosyondu, kaplar için bir sürü lokum yedim :) 



Bunlar çiçekler... Bu çiçekler evdeki nikah şekerlerinden sökülmüştür :) Ve bildiğimiz yapışkalı kağıt... Biraz cam macunu, biraz da bir şeyler yapma hevesi :) Ve sonuç.. Minik çiçekler... 

     

9 yorum:

hülya dedi ki...

dilevsercim harika olmuş bende denicem seninki gibi minik lokum kaplarım yok ama:) başak bişeyle değerlendiyim artık ama çok beğndim ellerine sağlık

dshandmade dedi ki...

ben geldim. proje harika, ellerine sağlık. izlemedeyim. beklerim. sevgiler...

dilevser dedi ki...

ratatoule, canım sağol, beğenmene çok sevindim.. Dene bence de yapması da çok zevkli, ortaya çıkan şey rengarenk cıvıl cıvıl çiçekler olunca insan daha çok yapmak istiyor:) Lokum kapları tamamen şans oldu, ama küçük krem kutuları bile olur.. Ben bunları dükkanda kullanacağım için bozulup kirlense de değiştirebileyim diye karton kutular kullandım yoksa cam küçük kavanozlar falan harika olur :)

dilevser dedi ki...

ds handmade, teşekkür ederim canım.. Hoşgeldin bu arada.. :) Bende izliyorum artık.. Öpüyorum..

Unknown dedi ki...

çok cici olmuşlar canım sevilmeyecek gibi de değiller annen çok haklı:)sevgilerle

Saniye's handcraft dedi ki...

çok şirin olmuşlar ellerine sağlık

hülya dedi ki...

tamam canım denicem sen ip uçlarınıda verdikten sonra hiç durmam ilk iş denerim iyi geceler canım bu arada yeni bloguma beklerim:)

dilevser dedi ki...

saniye ve çitlembik teşekkür ederim canlarım:)
ratatoule, canım ipucu derken? :) yani eldivensiz cam macunu ile bir şey yapma diyebilirim değişik bir his veriyor insana böyle yağlı yapışkan ve tırnak aralarında temizlemek aşırı zor :) Önemli olanda çiçekleri macuna saplarken planlı yapmak yani benim gibi sonradan sökme diye diyorum yaparsan :)

hülya dedi ki...

krem kutuları canım... bende neyle,yapılabilir diye düşündüm okurken,bu arada seni mimledim haberin olsun