8.04.2009

doğaltaş tektaşlarım...



Bunları tamamen bilinçli ve istekli olarak yaptım, çünkü yanlışlıkla yaptığım yüzüklerimi rahat ve severek kullandım.. Aslında doğaltaş görünümlü suni boncuklarlar bunlar, firuze ve bir akik türü.. Bu yüzüklerden daha fazla yapmayı düşünüyorum, hatta uygun doğaltaş bulabilirsem gerçekleri ve gümüş tellerle yapacağım.. yani umarım :) 

9 yorum:

Selmatozan dedi ki...

sevgili dilsever yine maharetini konuşturmuşsun elne sağlık:) bir ara benim bloga uğrar mısın sana verilmiş bir ödülüm var teslim edeyim:)

sergun dedi ki...

ben de aynı yöntemle (rastgele telleri sararak:) ) kolye yaptım inci görünümlü boncuklarla. severek kullanıyorum.
hem de yapımı kolay, çok sevdim ben bu yöntemi:)

dilevser dedi ki...

selmacım teşekkürler canım benim.. yeni bloğuma yakışacak, layık olamya çalışaşacağım :)))

dilevser dedi ki...

sergun, canım saol.. bencede hem zevkli hem de çok basit, hiç bir kuralı yok:) boncuğu tele tuttur sar :) eminim incili kolye güzel ve şık duruyordur.. bende kolye deniycem ama bayadır elime alamadım telleri.. teşekkürler tekrar..

sesiber dedi ki...

Hayırlı olsun Dilevser. Bizim eller bitti, senden ne haber? Bak nereye gitsen peşindeyim, Sibel ablandan kaçış yok ona göre:))

dilevser dedi ki...

saol ablacım :) Sizler çok hızlısınız da ondan :) takip ediyorum harika şeyler çıktı ortaya.. Bende bir taneyi tam bitirdim, ikinci yeşladım.. ama fotoğraf makinem sevgili nişanlımda, bu akşam eklerim inşallah resim :) hem ablacım senden kaçmak isteyen kimi memnunum halimden :)

dilevser dedi ki...

"ikinci yeşladım.. " Bir önceki mesajdaki şu kelime öbeğinde demek istedim ki; ikinciye başladım :))

sesiber dedi ki...

anladım:)) bekliyorum merakla. bizim kızlar pek hızlı gerçekten. korkuyorum vazgeçeceksiniz diye de onun için yakın takipteyim:))

dilevser dedi ki...

vazgeçmem daha :) genelde huyumdur da başta azcık yavaşımdır ama hep zamanında biter :) ama tabi başta biri takipte olunca teşfik destek iyi oluyor :)