12.06.2009

şık, asil ve uyumlu; inci...

Merhabalar... Elimde o kadar çok takı malzemesi var ki, biraz da onlar uğraşayım dedim.. Aldığım rengarenk cam incilerle küpeler yaptım.. Daha renkli olanları çok küçük almışım onları da başka bir modelde deneyeceğim. Ama bunlar böyle hoşuma gitti. Hem klasik bir takımla hem de spor bir kıyafetle olur gibiler :) Nasıl, siz de beğendiniz mi?

Bazıları halka takı aparatlarıyla, bazıları ise kullanmadığım halka küpelerin üzerine tel sarma ile...



7.06.2009

yine küpe :)


Bunlarda ikinci akşam terapi sonuçları :) Bunlar genelde internette görüp beğendiğim ve kendimce yorumlamaya çalıştığım modeller aslıdna, adres aramalarım devam ediyor bulunca yayınlıycam esinlendiğim adresi... Bunlar benim ellerimden çıkanlar :) Bunları böyle yapabilince mutlu oluyorum :)
Siz de beğendiniz mi? :)




6.06.2009

Boncuklarım + tellerim = sonuçlar :)

Uzun bir zamandır tellerimle boncuklarımla ayrı kalmıştık, baktım ki özlemişiz birbirimizi... :) Bazen yaparken istediğim gibi olmayınca çok sinirlensem de boncuklar terapi gibi geliyor bana.. E bir gece de 4 tane sonuç kalınca elimde terapiye ihtiyacım varmış demek ki.. :))

Bu hazır küpe aparatı üzerine sedef boncuklarla yapılmış günük kullanım için bir küpe...


Bunlar tel kıvırma tekniği ile yapılmış küpeler.. Daha önce yaptıklarımdan biraz daha farklılar, diğerlerinde tel sarma ile boncukları ekliyordum bunlar sadece tel kıvırma. Ben hem yapmayı sevdim hemde görüntüleri hoşuma gitti... En çok kırmızı boncukluyu sevdim, sanırım gelince kullansın diye kardeşime ayırdıklarımdan olacak kendisi :)